Atletisme

La 28a edició de la Cursa de la Mercè vol superar la xifra de 6.000 participants

La 28a edició de la Cursa de la Mercè de Barcelona, que es disputarà aquest diumenge a partir de les 10 del matí sobre un circuit urbà de 10 quilòmetres, vol arribar als 6.000 participants i superar els 5.200 corredors de l'edició passada. L'organització de la cursa, que està oberta a tot tipus d'atletes sense límit d'edat, espera arribar a la xifra de 6.000 participants, ja que el ritme d'inscripcions en els últims dies va pel bon camí. El circuit de 10 quilòmetres d'aquesta edició serà molt similar al de l'any passat, amb sortida a l'avinguda Rius i Taulet i arribada a l'avinguda Maria Cristina, al peu de la muntanya de Montjuïc.

Actualitzat
El guanyador de l'última edició en categoria masculina va ser l'atleta del FC Barcelona Pol Guillén, que es va imposar amb un temps de 30 minuts i 39 segons, i va superar en quatre segons l'igualadí Roger Roca i en mig minut, el barceloní Jordi Escoriza.

En categoria femenina, la marroquina Kenza Whabi va revalidar el seu triomf amb total autoritat gràcies a un registre de 35:11, per davant de la barcelonina Vinyet Nogueró, segona classificada.
Anar al contingut