Fórmula 1

Kimi Räikkönen podria no córrer la temporada vinent a la Fórmula 1

Kimi Räikkönen no correrà la temporada vinent a la Fórmula 1. Això, com a mínim, és el que ha dit el seu representant, que ha explicat els motius d'aquesta absència, com a mínim, durant l'any 2010. Les negociacions entre el pilot finlandès i l'escuderia McLaren no han arribat a bon port i, després de sortir de Ferrari, la intenció de Räikkönen era pilotar un monoplaça que pogués competir pel títol mundial. Ara, el futur del campió del món de Fórmula 1 del 2007 podria passar pels ral·lis, on ja ha rebut una oferta de Citroën.

Actualitzat
El campió del món de Fórmula 1 del 2007, Kimi Räikkönen, espera mentrestant al seu poble de Espoo, a Finlàndia, que els seus representants li aclareixin el futur. Amb una fortuna de gairebé 300 milions d'euros, a Räikkönen, de 30 anys, li és més rendible, econòmicament parlant, deixar la Fórmula 1 o agafar-se un any sabàtic que no pas continuar a la graella. Marxar de Ferrari amb un any de contracte per complir, i deixar la Fórmula 1, li suposaven 20 milions d'euros. Fitxar per McLaren i quedar-se, uns 12.

De cop i volta sembla que a Kimi Räikkönen li surten ofertes per tot arreu. L'última de l'equip Citroën del Mundial de ral·lis. Diuen que li han ofert cobrar el doble que el sis vegades campió del món Sébastien Loeb. Si això és cert, posarà el mercat cap per avall, com va fer al seu país en la seva última aparició en aquesta complicada modalitat, els ral·lis.
Anar al contingut