Ral·lis

Kimi Räikkönen disputarà el Mundial de ral·lis al volant d'un Citroën

Kimi Räikkönen ja ha decidit el seu futur professional per a la temporada que ve. Un cop confirmada la seva marxa de Ferrari, el campió del món de Fórmula 1 del 2007 canviarà el glamur dels circuits per les carreteres. El pilot finlandès no es prendrà un any sabàtic, tal com s'havia rumorejat, i finalment disputarà el Mundial de ral·lis amb l'equip júnior de Citroën, segons ha confirmat la marca francesa en un comunicat. Räikkönen participarà en 12 de les 13 proves del calendari amb l'equip Red Bull de Citroën. "Gràcies a Red Bull tinc l'oportunitat de conduir un Citroën C4, el millor cotxe del campionat. És un nou i excel·lent repte", ha declarat el finlandès.

Actualitzat
El pilot finlandès competirà amb un Citroën C4 júnior al Mundial de ral·lis de la temporada vinent, tal com ha anunciat la marca francesa. Tindrà com a copilot el seu compatriota, Finn Kaj Lindstrom, que ja va fer la mateixa funció amb Tommi Makinen. Räikkönen fa el salt als ral·lis després d'haver-se proclamat campió del món de Fórmula 1 el 2007 amb Ferrari, firma per un any i participarà en 12 de les 13 proves del calendari, ja que no serà al Ral·li de Nova Zelanda.

Alguns mitjans ja han deixat entreveure que Räikkönen podria tornar a la Fórmula 1 el 2011, perquè el seu nou contracte l'uneix més a l'escuderia Red Bull que no pas a Citroën. "Per ara tenim un any de contracte, després ja ho veurem", ha afegit Räikkönen, que no ha volgut aclarir que farà d'aquí a dos anys. De moment, l'únic segur és que l'any que ve el pilot finlandès canviarà els circuits per les carreteres. Aquesta temporada, Räikkönen ja va participar en una prova del Mundial de ral·lis. Va ser en el de Finlàndia però va haver d'abandonar al segon dia per un accident.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut