Kevin Durant en la sessió oficial de fotos dels Warriors (Reuters)
Kevin Durant en la sessió oficial de fotos dels Warriors (Reuters)
NBA

Kevin Durant anota 9 punts en el seu primer partit de pretemporada amb els Golden State Warriors

Els aficionats del bàsquet ja han pogut veure jugar Kevin Durant amb l'equipació dels Warriors. Ha estat en el primer partit de pretemporada, a Toronto

Actualitzat

Aquesta matinada s'han disputat els primers partits de la pretemporada a l'NBA. La gran atracció de la nit ha estat veure Kevin Durant lluint per primera vegada la samarreta del seu nou equip, els Golden State Warriors. Els subcampions de l'NBA han caigut derrotats a la pista dels Toronto Raptors per 97 a 93.

Les estrelles californianes només han jugat a la primera meitat. Durant ha anotat 9 punts en 19 minuts de joc, amb una sèrie de 2 de 9 en els tirs de camp, una safata tot sol i un triple en el seu últim llançament. Stephen Curry i Draymond Green han errat entre tots dos vuit llançaments, tots els que han intentat. Klay Thompson ha sumat 16 punts, amb una sèrie de 5 cistelles de 13 intents.

A l'altre partit de la nit, els Pelicans de Nova Orleans han superat els Dallas Mavericks per 116 amb 112 amb 19 punts en 25 minuts del debutant que pot ser una de les sensacions de la temporada, l'escorta Buddy Hield, amb una sèrie de llançaments de 8 de 12.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut