Jurado, en la roda de premsa d'aquest dijous (@RCDEspanyol)
Espanyol

Jurado assegura que té contracte i que es veu a l'Espanyol la temporada que ve

El futbolista andalús ha valorat com "rara" la seva campanya a nivell personal i ha admès que l'objectiu és acabar el curs el millor possible

Actualitzat
El migcampista de l'Espanyol José Manuel Jurado ha afirmat després de l'entrenament d'aquest dijous al RCDE Stadium que es veu "al club la temporada que ve". "Tinc contracte i no penso en una altra cosa, buscaré ser important i tenir continuïtat", ha assegurat.
   
El futbolista andalús ha valorat com "rara" la seva campanya a nivell personal. "Hi ha hagut partits en què he estat titular, després he sortit de l'onze i he tornat. L'important és que he intentat ajudar l'equip en la mesura del possible", ha explicat el jugador blanc-i-blau.
   
Jurado ha mantingut que se sent "còmode" amb el futbol que planteja el nou entrenador de l'Espanyol, David Gallego: "Estem intentant conèixer el que busca, em sento bé. És un tècnic que vol la pilota i els jugadors del meu perfil ens sentim a gust en aquest aspecte".
   
Per últim, el jugador gadità ha admès que la temporada no ha estat bona i que l'objectiu és acabar el curs el millor possible. "La temporada no ha estat bona. Les coses no han sortit com volíem, però és veritat que guanyar et dona aquest impuls per al següent partit i et permet afrontar-lo d'una altra manera".
Anar al contingut