Girona

Juanpe es reincorpora als entrenaments del Girona

El defensa canari del Girona Juanpe s'ha recuperat de les molèsties musculars i apunta a titular al Benito Villamarín

Josep M. PuigActualitzat

El defensa Juanpe Ramírez ha completat aquest divendres l'entrenament del Girona i tot apunta que serà titular dissabte (18:30) al camp del Betis després de recuperar-se d'unes molèsties musculars. La baixa per sanció de Bernanrdo Espinosa i per lesió de Pedro Alcalà -aquesta setmana ha tornat a passar pel quiròfan- forcen Pablo Machín a alinear el defensa canari. Un dia més, Pere Pons no s'ha entrenat i també serà baixa al Benito Villamarín.

Dinàmiques oposades

El Girona afronta el partit en estat de gràcia després de tres victòries i un empat en els últims quatre partits. En canvi, el Betis haurà de recuperar la bona imatges després d'encadenar dues derrotes i un empat en el tres últims enfrontaments. Els bètics van perdre per 5-0 al camp de l'Eibar dilluns passat.

Planas, única novetat a la llista

L'entrada de Carles Planas pel sancionat Bernardo és la única novetat en la llista de convocats que el Girona ha anunciat a última hora del matí. A més del defensa colombià, tampoc viatjaran els lesionats Eloi Amagat, Pere Pons i Pedro Alcalá; ni els descartats Farid Boulaya i Marlos Moreno

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut