Futbol

Juan Román Riquelme anuncia que deixa el Boca Juniors argentí

Juan Román Riquelme deixa el Boca Juniors. L'exjugador del Barça i el Vila-real ho ha anunciat aquesta matinada en una roda de premsa a Buenos Aires. Acompanyat del president del club, Daniel Angelici, ha assegurat que la seva marxa no és el resultat d'un enfrontament amb la directiva o amb l'entrenador, com s'havia especulat a la premsa argentina. Amb 34 anys, Riquelme ha dit que no sap si continuarà jugant fora de l'Argentina o deixarà definitivament el futbol.

Actualitzat
Juan Román Riquelme deixa el Boca Juniors. L'exjugador del Barça i el Vila-real ho ha anunciat aquesta matinada en una roda de premsa a Buenos Aires. Acompanyat del president del club, Daniel Angelici, ha assegurat que la seva marxa no és el resultat d'un enfrontament amb la directiva o amb l'entrenador, com s'havia especulat a la premsa argentina. Amb 34 anys, Riquelme ha dit que no sap si continuarà jugant fora de l'Argentina o deixarà definitivament el futbol.

"No tornaré a jugar al Boca Juniors, equip del qual sóc seguidor", ha afirmat Riquelme en una roda de premsa a 'La Bombonera'. "Estic content amb el que he decidit, perquè tinc temps per estar amb la meva família, amb el meu germà, que és el meu millor amic" que ha assegurat que jugar la final de la Copa Libertadores que el Boca Juniors va perdre aquest any amb el Corinthians brasiler "va ser el màxim al que podia aspirar".

Després d'aquella derrota, el jugador més estimat per l'afició del Boca en les dues últimes dècades va dir que s'allunyava del club perquè se sentia "buit". Després d'aquell anunci no va tornar a comparèixer davant la premsa fins aquesta matinada, quan ha anunciat el seu adéu.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut