Bàsquet

Joventut i Barça lluiten per arribar a la final catalana de la Copa del Rei

Els dos equips catalans busquen arribar a la final de la Copa del Rei. L'últim enfrontament dels dos equips a la final de la competició es remunta al 1987, i va ser per als culers

Actualitzat

FIATC Joventut i F. C. Barcelona tenen avui un compromís important, guanyar els partits de semifinals contra el R. Madrid i l'Unicaja de Màlaga respectivament, per arribar a jugar una final catalana de la Copa del Rei.

La última final catalana en aquesta competició es remunta a l'any 1996 quan el TDK Manresa es va endur el títol després de guanyar el Barça per 92-94. L'últim antecedent Penya - Barça en una final de Copa encara és més llunyà, a l'any 1987, on els culers es van imposar 110-102.  

Joventut-R. Madrid, en directe, a les 21.15, per Esport3

Els de Salva Maldonado van aconseguir una proesa derrotant aquest divendres l'equip amfitrió de la Copa, l'Herbalife Gran Canària, en un partit emocionant fins al final. Un magnífic Sergi Vidal va liderar l'equip fins a la victòria amb unes estadístiques per a destacar: 21 punts i 21 de valoració.

Pel matx d'aquesta tarda Sutton, que no va poder jugar contra l'Herbalife per un esquinç al turmell, s'ha entrenat avui amb l'equip i podria jugar contra el R. Madrid si Salva Maldonado ho considera oportú.  Albert Miralles, tot i que es va trencar un dit de la mà durant el matx, també ha entrenat i vol jugar sí o sí aquest vespre.

Barça-Unicaja, la primera semifinal de la tarda, a les 19.00

Els blaugrana, que van derrotar el València, s'enfronten aquesta tarda contra el líder de la lliga, l'Unicaja de Màlaga. Tot i que els de Xavi Pascual no estan en plena forma, intentaran derrotar l'equip de Joan Plaza.  

"Juguem contra un rival molt dur, primer de la Lliga. Serà una semifinal molt bonica i esperem jugar bé i guanyar", ha comentat Juan Carlos Navarro després de la sessió d'entrenament. Abrines per la seva part ha advertit de la dificultat del rival a batre i de jugadors com Granger, Vázquez i Golubovic que poden posar-los en problemes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut