Futbol

Josep Maria Minguella dóna la seva firma a la candidatura de Jordi Medina

Josep Maria Minguella, candidat a les eleccions del Barcelona el 2003 i un dels principals opositors a la gestió de l'expresident Joan Laporta, ha signat a favor de la precandidatura de Jordi Medina pels comicis del 3 de setembre. També ha ofert el seu suport al projecte de Jordi Medina l'exdirectiu del club Lluís del Val, propietari de la productora cinematogràfica Manga Films i protagonista dels atacs contra la directiva de Laporta des que s'hi va incorporar Alejandro Echevarría.

Actualitzat

Els exdirectius Gonçal Lloveres i Joan Castells, l'expresident de l'Agrupació de Penyes, Miquel Donay, i el president del Fòrum Cultural Barcelonista, Sergi González, també han donat la seva firma el projecte de Medina.

Entre les seves propostes electorals, la precandidatura de Jordi Medina a les eleccions a la presidència del Barcelona ha promès la creació d'una agència de viatges pròpia del club, un dels punts bàsics del seu programa, que permetrà als socis i aficionats barcelonistes desplaçar-se amb l'equip a preus de baix cost, a l'estil d'altres clubs europeus.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut