Rio Ferdinand ha penjat aquesta fotografia al costat de José Mourinho (Facebook)
Futbol internacional

José Mourinho serà el nou entrenador del Manchester United

El tècnic portuguès es convertirà en el nou mànager del club d'Old Trafford, en substitució de l'holandès Louis van Gaal, en principi per a les pròximes tres temporades, segons ha avançat Sky Sports

Actualitzat

José Mourinho ha firmat aquest dijous el contracte com a nou entrenador del Manchester United, segons ha avançat "Sky Sports". L'entrenador portuguès ha estat caçat a la sortida d'un cèntric hotel de Londres on s'hauria tancat l'operació.

Mourinho es convertirà en el nou mànager del club d'Old Trafford en substitució de l'holandès Louis Van Gaal en principi, per a les tres pròximes temporades, tot i que, per als detalls, s'haurà d'esperar la confirmació oficial que s'espera per aquest divendres. Tot i això, l'excapità del United, Rio Ferdinand, ja ha donat la benvinguda al tècnic portuguès amb un missatge al seu perfil de Facebook on he penjat una fotografia al seu costat.

El derbi de Manchester traurà espurnes i encara donarà més ressò internacional a la Premier ja que el portuguès es retrobarà amb Pep Guardiola, nou entrenador del City.

Anar al contingut