José Mourinho veu impossible el fitxatge de Neymar (Reuters)
Futbol internacional

José Mourinho admet que fitxar Neymar ara mateix "és impossible"

El tècnic portuguès del Manchester United assegura en declaracions ESPN Brasil que el Barça no deixarà escapar el crac brasiler perquè està cridat a ser el successor de Messi

Actualitzat

L'entrenador del Manchester United, José Mourinho, ha reconegut en declaracions a ESPN Brasil que fitxar ara mateix Neymar "és impossible". Els "red devils" ja fa diverses temporades que pregunten de forma insistent per les opcions que el brasiler, una de les obsessions del tècnic portuguès per reforçar el United, pugui abandonar la disciplina del FC Barcelona.

Mourinho ha explicat les dificultats per anar al mercat a la recerca de Neymar. "Un club com el Barça no pot perdre, i no perdrà, un futbolista com Neymar. Tot i que Messi encara és jove, amb anys de joc al davant, Neymar està cridat a ser-ne el successor, el gran jugador del Barça en l'etapa posterior a Messi", ha admès.

Mourinho ha volgut treure fonament a totes les informacions aparegudes sobre l'intent del United per incorporar Neymar. "Sempre intento ser objectiu i pragmàtic amb els clubs i preguntar què em poden donar. Preguntar per Neymar és absurd", ha recalcat.
 
Anar al contingut