Futbol

Jorge Sampaoli s'estrena com a seleccionador argentí amb un triomf sobre el Brasil (1-0)

La nova selecció argentina, amb Messi com a titular, ha derrotat el Brasil en partit amistós

Actualitzat

L'Argentina ha iniciat una nova etapa amb un triomf sobre el Brasil (1-0) en partit amistós disputat a Melbourne. El jugador del Sevilla Gabi Mercado ha marcat a porta buida, a les acaballes del primer temps, l'únic gol d'un partit en què s'han començat a veure les pautes que Sampaoli vol imposar en la selecció "albiceleste" després del negatiu pas d'Edgardo Bauzá a la banqueta.

Leo Messi ha jugat tot el partit amb l'Argentina però el millor jugador de l'equip ha estat Ángel di María. En canvi, amb el Brasil no hi era Neymar, a qui Tite ha donat descans. Sampaoli no ha introduït grans canvis pel que fa a noms en l'alineació argentina però sí en el sistema de joc per posar contra les cordes una selecció brasilera que s'ha classificat ja per al Mundial de Rússia com a líder destacat del grup sud-americà. 

La selecció "canarinha" ha reaccionat a la represa i ha pogut empatar, especialment en una doble acció que ha acabat amb la pilota estavellant-se dues vegades al pal sense acabar d'entrar a rematades de Gabriel Jesús i Willian. Finalment, però, el Brasil ha concedit la primera derrota amb Tite a la banqueta. Ara l'Argentina jugarà un nou amistós, dimecres, contra Singapur, abans de jugar-se el pas al Mundial a partir del pròxim mes d'agost.  

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut