Jorge Martín, celebrant la "pole"
Motor

Jorge Martín aconsegueix la "pole position" a Moto3; Arón Canet, penalitzat

El pilot madrileny tornarà a sortir primer, per quarta vegada aquest any; Arón Canet, que s'havia classificat segon, ha estat penalitzat amb tres posicions

Actualitzat

Amb una espectacular última volta, Jorge Martín s'ha adjudicat la "pole position" a la fase de qualificació del Gran Premi de Catalunya de Moto3. El pilot madrileny compartirà la primera línia de sortida amb Arón Canet, que havia comandat els entrenaments previs, i Juanfran Guevara.

El mallorquí Joan Mir, actual líder del Mundial, sortirà en el cinquè lloc mentre Romano Fenati ho farà en la quarta posició.

Martín, que ha fet el rècord del circuit en la categoria, s'està especialitzant en "pole positions" perquè ja n'ha fet quatre aquesta temporada. Les tres anteriors, però, no li han servit per endur-se bons resultats.

Canet penalitzat amb tres posicions

Arón Canet (Estrella Galícia 0'0 Honda), a més dels italians Nicolo Bulega (KTM) i Andrea Migno (KTM), han estat penalitzats amb la pèrdua de tres posicions en la formació de sortida del Gran Premi de Catalunya de Moto3. La Direcció de Carrera ha considerat que havien pilotat de "manera irresponsable" durant la sessió oficial d'entrenaments.

Amb la penalització, Canet passa de la primera a la segona línia de la formació de sortida i l'italià Romà Fenati (Honda), que era quart, passa a la tercera posició i, per tant, primera línia de la formació de sortida. 

 

 

Anar al contingut