Jorge Lorenzo ha aconseguit la pole en els entrenaments de classificació del GP d'Aragó
MotoGP

Jorge Lorenzo domina els entrenaments de classificació del GP d'Aragó i s'assegura la pole

El pilot mallorquí ha signat el millor temps i ha aconseguit la seva tercera pole consecutiva, el seu company d'equip a Ducati, Andrea Dovizioso, ha entrat segon i el tercer ha estat Marc Márquez

Actualitzat

Jorge Lorenzo s'ha emportat la pole en el GP d'Aragó i és que el pilot mallorquí ha signat el millor temps en els entrenaments de classificació que s'han disputat aquest dissabte al migdia al circuit de Motorland, a Alcanyís.

Maverick Viñales i Takaaki Nakagami s'han fet un lloc en la lluita per a les posicions privilegiades de la graella de sortida a la repesca, mentre que Valentino Rossi, amb problemes a la seva Yamaha, s'ha despenjat a la Q1 i diumenge sortirà divuitè en una sessió per oblidar.

A l'hora de la veritat, a la Q2, Marc Márquez ha sortit gas a fons amb la seva Honda de bon començament amb la intenció de signar el millor temps a la primera volta i ha aconseguit un espectacular 1:46.9, només 3 dècimes per sobre del rècord del traçat aragonès, que li ha donat el liderat de la sessió fins gairebé a les acaballes. Fins que les Ducati han sorprès gairebé en el darrer revolt i han relegat el català al tercer lloc. Jorge Lorenzo ha esgarrapat la pole amb un impressionant 1:46.881, seguit pel seu company d'equip, Andrea Dovizioso que ha estat unes mil·lèsimes més lent.

Anar al contingut