Jordi Roura va elogiar l'actitud dels jugadors
Barça

Jordi Roura: "L'actitud d'aquest equip és per treure's el barret"

Jordi Roura va assegurar que l'actitud dels seus jugadors en la golejada enfront del Còrdova (5-0) en el partit de tornada de vuitens de Copa del Rei és "per treure's el barret", per l'ambició que demostren davant de qualsevol rival.

Actualitzat
Jordi Roura, que va tornar a dirigir el Barça per l'absència de Tito Vilanova, va assegurar que l'actitud dels seus jugadors en la golejada contra el Còrdova (5-0) en el partit de tornada de vuitens de Copa del Rei és "per treure's el barret", per l'ambició que demostren davant de qualsevol rival.

"Si alguna cosa cal destacar és aquesta actitud, aquesta ambició amb la qual han sortit tots els jugadors. Perquè en principi podia semblar un partit còmode, que convidava a cert conservadorisme, però l'important han estat les ganes d'oferir espectacle, l'actitud i l'ambició de la plantilla", ha dit el segon tècnic blaugrana.

En la roda de premsa posterior al partit, Roura va destacar en aquest sentit que "cal treure's el barret, perquè la primera part ha estat excepcional. Han jugat amb molta intensitat i un alt nivell. És el més destacable i, un cop més, s'ha de reconèixer aquesta actitud dels jugadors".

Roura va destacar especialment l'actuació de David Villa, autor de dos gols. "El gol és la seva gran característica i això el fa un jugador excepcional. Ha fet un gran partit. Ens ha ensenyat el que tots sabem, que ha de ser un jugador important per a nosaltres. A poc a poc anirà agafant més nivell i tornarà a ser més important, sens dubte."
Anar al contingut