Motor

Jonathan Rea bat la pluja i s'emporta la segona cursa de l'SBK d'Alemanya

El pilot britànic ha fet una cursa molt bona a Lausitzring que ha estat protagonitzada per la pluja. Rea, que va caure en la cursa de dissabte sense aconseguir cap punt, confirma, amb la victòria d'aquest diumenge, el seu liderat al campionat.

Actualitzat

El britànic Jonathan Rea ha guanyat la segona cursa del Campionat del Món de Superbikes, que s'ha disputat aquest diumenge al circuit de Lausitzring, a Alemanya. De Angelis ha quedat segon i el valencià Xavi Forés, tercer. El pilot valencià ha firmat el primer podi de la seva carrera a les Superbikes.

La intensa pluja i la poca visibilitat han estat els protagonistes de l'inici. La prova ha començat tard perquè els equips han hagut de fer els canvis de roda necessaris en veure que la pluja amenaçava fort. Fins a tres vegades s'ha intentat començar, i finalment la tercera ha estat la bona. Tres quarts d'hora de cursa i 16 voltes per endavant.

Finalment, la pluja ha amainat i els pilots han acordat començar la cursa. Sykes, que ha avançat Davies i s'ha posat líder només sortir, ha caigut a la primera volta. Rea, el líder del campionat, ha aprofitat tots els despropòsits inicials per situar-se líder de la cursa, primera posició que no ha deixat en cap moment, tot i les delicades condicions de la pista. Amb aquesta victòria, el pilot britànic confirma el seu liderat en el Campionat del Món.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut