El Granada serà el vuitè equip de Primera que dirigeix Caparrós. (Foto: Reuters)
Futbol

Joaquín Caparrós abandona el Llevant i fitxa pel Granada

Aquest dimarts a la tarda, Caparrós comunicava a través de la seva pàgina web "el meu pesar de no poder continuar amb un projecte que em resulta molt il·lusionant". El tècnic fitxarà pel Granada. El president del Llevant, Francisco Catalán, poc després, declarava sentir-se "molt decebut amb Caparrós".

Actualitzat

Joaquín Caparrós rebutja l'oferta de renovació del Llevant i es convertirà en el nou entrenador del Granada. Aquest mateix dimarts el tècnic comunicava a través de la seva pàgina web "el meu pesar de no poder continuar amb un projecte que em resulta molt il·lusionant".

El Llevant, alhora, feia oficial que, després d'un mes i mig de negociacions, trencava el contacte amb l'entrenador sevillà. En paraules del president del club, Francisco Catalán, la decisió de Caparrós "em defrauda i em decep, perquè no ens ha contestat". Catalán va oferir-li dos anys més de contracte.

Una de les claus d'aquest adéu sobtat és la clàusula per la qual el Llevant no hauria de complir amb el segon any de Caparrós si l'equip descendia a Segona. Segons l'entorn de l'entrenador, aquest punt havia estat col·locat pel club de manera unilateral en el contracte. Caparrós va desatendre les peticions de renovació del club, via mail i per telèfon, i va iniciar la seva sortida fa setmanes.

Anar al contingut