El "Purito" celebra la victòria al Naranco. (Foto: EFE)
Ciclisme

Joaquim Rodríguez conquereix el Naranco i Horner, el lideratge de La Vuelta

Joaquim "Purito" Rodríguez s'ha imposat en solitari al cim del Naranco (Oviedo) per adjudicar-se la dinovena etapa de La Vueta a Espanya, de 181 kilòmetres i amb origen a San Vicente de la Barquera. Un dels grans beneficiats de la jornada ha estat Chris Horner, que s'ha acabat vestint amb el mallot vermell de líder.

Actualitzat
Joaquim "Purito" Rodríguez s'ha imposat en solitari al cim del Naranco (Oviedo) per adjudicar-se la dinovena etapa de La Vueta a Espanya, de 181 kilòmetres i amb origen a San Vicente de la Barquera. Un dels grans beneficiats de la jornada ha estat Chris Horner, que s'ha acabat vestint amb el maillot vermell de líder.
 
El català ha aconseguit per fi mostrar la seva millor versió i ha llançat un atac a un kilòmetre de la meta que ha deixat clavats tots els rivals. Ha arribat amb onze segons d'avantatge sobre Ulissi, Dani Moreno i Samuel Sánchez, a catorze sobre Horner i Valverde i a vint sobre Nibali, que ha perdut el lideratge de la general.
 
En aquests moments, Horner, a punt de fer 42 anys, comanda la cursa a tres segons de l'italià el dia abans de l'etapa de l'Angliru, que s'espera extremadament exigent. Valverde completaria el podi a 1:06 i Rodríguez lluita des del quart lloc a 1:57.
Anar al contingut