Espanyol

Javi Fuego demana als àrbitres "més meticulositat a l'àrea rival", i Quique Sánchez Flores fa canvis substancials de posicions

L'Espanyol prepara el partit contra l'Eibar amb la necessitat d'aconseguir alguna cosa més que una bona imatge. El migcampista Javi Fuego, després de dos possibles penals no xiulats en les últimes jornades, ha demanat als àrbitres que siguin més meticulosos a l'àrea rival

Actualitzat

Quique Sánchez Flores treballa a consciència amb els seus homes per assolir la tan esperada segona victòria al més aviat possible i, si pot ser a casa, davant de l'afició perica, encara millor. Dissabte, contra l'Eibar, és l'ocasió perfecta per fer aquell "clic" que va reclamar en roda de premsa just abans d'aconseguir l'únic triomf dels blanc-i-blaus des que va començar la Lliga, al complicat estadi d'El Sadar, davant de l'Osasuna.

Després de la sessió d'aquest dimarts, Javi Fuego ha estat preguntat pels possibles penals no xiulats a favor de l'Espanyol les dues últimes jornades. El migcampista ha definit aquestes accions com "jugades clau i clares". Fuego ha descartat cap campanya arbitral contra l'equip blanc-i-blau, i ha dit que "no tinc res contra els àrbitres ni crec en conspiracions, però aquests dos episodis ens perjudiquen. Confio en la professionalitat dels col·legiats".

Tot i això, el jugador de l'Espanyol ha assenyalat que "si els àrbitres poden ser més meticulosos a l'àrea rival, millor". A l'equip fa un any que no li xiulen un penal a favor. Fuego ha afirmat que "intentarem que això canviï, atacant bé, trepitjant l'àrea contrària i esperant que ells estiguin més encertats. No vull pensar més enllà".

En l'entrenament d'aquest dimarts, el tècnic madrileny ha provat canvis substancials en les posicions dels seus homes: David López ha pujat al mig del camp, mentre que Martín Demichelis, fins ara inèdit en competició amb l'Espanyol, ha ocupat el buit en la defensa. Jurado, un dels poc habituals de Sánchez Flores, tot i que és un fitxatge demanat personalment per ell mateix, ha provat el lateral esquerre.

Mentrestant, els lesionats segueixen treballant per recuperar-se. Óscar Duarte és dubte. Felipe Caicedo, en canvi, ha millorat notablement; aquest matí ja ha tocat pilota, i podria entrar en la convocatòria contra l'Eibar. Álvaro Vázquez segueix amb molèsties i Diop ja ha treballat amb el grup.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut