Jacob Pullen, en una imatge d'arxiu.
Jacob Pullen, en una imatge d'arxiu.
Bàsquet

Jacob Pullen rescindeix el seu contracte amb el C. D. Baloncesto Sevilla

Jacob Pullen ha arribat a un acord amb el C. D. Baloncesto Sevilla per rescindir el contracte que els unia des del mes de setembre. Dimarts, el club anunciava que el base havia estat apartat de l'equip mentre es tramitava un expedient disciplinari pel seu "comportament inadequat" amb els aficionats

Actualitzat

Jacob Pullen ha arribat a un acord amb el C. D. Baloncesto Sevilla per rescindir el contracte que els unia des del mes de setembre. Dimarts, el club anunciava que el base havia estat apartat de l'equip mentre es tramitava un expedient disciplinari pel seu "comportament inadequat" amb els aficionats. L'exblaugrana tampoc va viatjar pel partit d'Eurocup de dimecres passat a Nancy.

En les cinc jornades de la Lliga Endesa que ha disputat amb l'equip sevillà, l'estadística de Pullen ha estat de 10,2 punts i 1,8 assistències en 22 minuts de mitjana en pista. En competició europea la seva aportació ha estat de 14 punts i 3,7 assistències per partit (n'ha jugat 3). El club busca ara un jugador que pugui ocupar tant la posició de base com la d'escorta.

Anar al contingut