Barça

Iniesta avança en la recuperació amb la mirada posada en el clàssic

El migcampista de Fuentealbilla ja treballa damunt la sorra de la Ciutat Esportiva fent exercicis específics per recuperar-se de la seva lesió al genoll dret

Marc BéjarActualitzat

A poc a poc, Luis Enrique va recuperant peces per afrontar un tram de temporada decisiu. Després de la incorporació de Gerard Piqué, Jéremy Mathieu i Jordi Alba als entrenaments amb el grup, un dels pocs que queda a la infermeria és Andrés Iniesta. El capità del Barça ha penjat una fotografia a les seves xarxes socials on evidencia l'evolució positiva de la seva lesió. En la imatge apareix treballant sobre la sorra de la Ciutat Esportiva, tocant ja pilota.

El manxec va patir un trencament parcial del lligament extern i de la càpsula posterior del genoll dret després d'una dura entrada d'Enzo Pérez en el partit a Mestalla, el passat 22 de novembre. Els primers pronòstics van apuntar a un temps de baixa d'entre 6 i 8 setmanes. Iniesta, però, ha volgut mostrar les seves bones sensacions en aquest procés de recuperació, acompanyant la imatge d'un esperançador "un pas més".

El migcampista barcelonista no renuncia a ser al clàssic i està fent tot el possible per arribar-hi. El partit, que es disputarà al Camp Nou el pròxim 3 de desembre, arribarà justament en la sisena setmana de recuperació, coincidint amb les previsions més optimistes en els terminis marcats després que se sabés l'abast de la lesió.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut