Hayden Paddon i el seu Hyundai en els trams inicials del Ral·li de Montecarlo
Motor

Inici tràgic del Ral·li de Montecarlo, amb un espectador mort

Un espectador ha caigut d'una zona elevada arran d'una sortida de pista de Hayden Paddon i no li han pogut salvar la vida

Actualitzat

Inici desgraciat del Ral·li de Montecarlo. La primera jornada de la prova inaugural del Mundial va quedar suspesa arran d'un accident en el primer tram. Hayden Paddon va perdre el control del seu cotxe en un revolt on hi havia un espectador situat en una zona elevada. No és clar si hi va haver contacte, però el cas és que l'espectador va caure a la carretera. Ràpidament va ser traslladat amb helicòpter a l'hospital de Niça, però no van poder evitar que morís.

L'accident està sota investigació. La víctima seria un home espanyol de 50 anys. D'acord amb la informacío hospitalària, la causa de la mort seria una aturada cardíaca.

Paddon i el seu copìlot van resultar il·lesos en l'accident, però no continuaran en cursa per decisió de l'equip Hyunday en senyal de dol per la mort de l'espectador. El pilot neozelandès, commogut per la tragèdia, ha transmès el seu condol a la família de la víctima. 

 

 

 

 

Anar al contingut