Barça

Ibrahim Afellay es declara un enamorat del joc del Barça i de Guardiola

Barça i PSV ja han fet oficial el traspàs d'Ibrahim Afellay. El davanter holandès ha descartat ofertes milionàries per vestir de blaugrana. Aquí també tindrà un bon sou. Però sí que és cert que Afellay tenia prou ofertes per poder triar el seu destí, fins i tot guanyant més diners. La filosofia de Can Barça, l'estil de joc dels blaugranes i la devoció que sent per Guardiola han convençut l'internacional holandès que la millor opció la tenia al Camp Nou. Al gener ja vestirà de blaugrana.

Actualitzat
L'home més fotografiat de l'entrenament d'ahir de la selecció holandesa era, sens dubte, Ibrahim Afellay, que ja pensa en el Barça. Espera poder parlar amb Guardiola, de qui n'admira la trajectòria. "L'he seguit des de la distància, i sempre m'ha semblat un bon entrenador. Ha guanyat molts títols i el seu equip juga un gran futbol. Tot en ell és positiu", explicava a l'acabament de l'entrenament.

Afellay arribarà ben informat del que suposa jugar al Barça. Exjugadors culers, ara fent feines de tècnics a la selecció, com Frank de Boer, Hesp o Gio Van Bronckhorst, han parlat amb ell per explicar-li què significa vestir de blaugrana. "Tots els jugadors m'han parlat bé del Barça. Ells em diuen que és un gran club i un molt bon equip. A més tothom els pot veure per televisió, i per això tothom en parla molt bé", deia el mateix jugador.

Afellay arriba del PSV Eindhoven, un equip del qual el Barça va fitxar Philip Cocu, segon entrenador de la selecció, i Mark Van Bommel, l'encarregat d'ordenar el joc holandès. L'actual jugador del Bayern el veu capacitat per triomfar.

Ara Afellay ja compta els dies que falten per aconseguir que el seu somni es faci realitat: trepitjar la gespa del Camp Nou. "Per a qualsevol jugador és un somni jugar al Camp Nou. No hi he estat mai".

Afellay i el futur de Thiago

L'arribada d'Afellay pot comprometre el futur de Thiago Alcántara en el primer equip del Barça, ja que té unes característiques similars. El director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, ha reconegut que aviat han de decidir si Thiago s'incorpora definitivament al primer equip el dia 1 de gener.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut