Hristo Stóitxkov va criticar Soraya Sáenz de Santamaría
Futbol

Hristo Stóitxkov rebutja demanar perdó a Soraya Sáenz de Santamaría

En una entrevista a l'emissora búlgara Nova TV, l'exfutbolista del FC Barcelona s'ha mostrat indiferent a la decisió del Ministeri d'Exteriors de Bulgària de cessar-lo com a cònsol honorari del seu país per les seves crítiques a la vicepresidenta del govern espanyol

Actualitzat

Hristo Stóitxkov s'ha mostrat indiferent a la decisió del Ministeri d'Exteriors de Búlgaria de cessar-lo com a cònsol honorari del seu país a Barcelona i ha assegurat que no demanarà perdó a la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que va anunciar que es querellarà contra l'exjugador blaugrana per les seves declaracions on la titllava de "franquista".

En una entrevista a l'emissora búlgara Nova TV, Stóitxkov ha contestat així a la polèmica dels últims dies. "No em preocupa gens que Bulgària es posi darrere del govern espanyol i amonesti Hristo Stóitxkov amb targeta vermella...", ha assegurat. 

"Disculpar-me? De què? Els espanyols fan el que volen i aquesta em diu que es querellarà contra mi. On i per què et querellaràs, senyora? Denunciaràs que hi va haver sang? Que hi va haver violència? Qui ets tu i el teu govern?", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut