L'alegria dels jugadors islandesos després del gol que els donaria la imprevista victòria davant d'Holanda (EFE)
Futbol internacional

Holanda es complica la classificació per a l'Eurocopa després de caure derrotada davant de la modesta Islàndia

Jornada de classificació per a la fase final a l'Eurocopa 2016 amb resultats imprevistos que deixen l'eliminatòria molt oberta

Actualitzat

Jornada de classificació per a la fase final de l'Eurocopa amb sorpresa inclosa després que la modesta lslàndia s'imposés a la poderosa Holanda per 0-1. La "taronja mecànica" no ha tingut el seu millor dia, ja que a més de complicar-se la classificació, el davanter Arjen Robben s'ha lesionat i Bruno Martins Indi ha vist la targeta vermella.

La Croàcia d'Ivan Rakitic tampoc ha sabut jugar el seu paper de favorita i no ha trobat el camí del gol davant de la desconeguda selecció de l'Azerbaidjan, el partit ha acabat amb un inexplicable empat a 0.

Turquia, per la seva banda, amb Arda Turan a l'onze inicial, ha dominat el partit davant de Letònia des del primer moment però no ha pogut marcar fins el minut 78. La selecció bàltica, però, ha acabat empatant el partit en el temps afegit (1-1).

El madridista Gareth Bale ha liderat la selecció de Gal·les en el seu triomf per sobre de Xipre (0-1) i ha fet un gol de cap que ha emmudit la sorollosa afició concentrada a l'estadi de Nicòsia.

La Bèlgica de Vermaelen ha dominat el partit davant de Bòsnia (3-1) tot i que la selecció balcànica ha estat qui s'ha avançat al marcador. Tot ha quedat en un miratge i la selecció belga ha posat la directa per resoldre el partit on ha brillat el mediàtic Kevin De Bruyne, que a més de liderar la major part dels atacs, ha fet una assistència de gol i també ha marcat el segon de Bèlgica.

Israel ha golejat Andorra per 4-0 i el Principat ja té peu i mig fora de l'Eurocopa, mentre que Itàlia ha salvat els mobles davant de la modesta Malta gràcies a un solitari gol de Pellè que ha necessitat fer servir la mà per acabar de fer entrar la pilota. La República Txeca ha superat la selecció del Kazakhastan per 2-1.

Anar al contingut