Futbol

Guardiola, afectat per l'operació de Tito Vilanova, assegura que si es troba Ibrahimovic el saludarà

El Barça buscarà avui a Milà la primera plaça del grup de la Champions per assegurar-se el factor camp a favor en els vuitens de final. Al Barça li valdria l'empat, però Guardiola ja ha dit que sortiran, com sempre, a guanyar. El tècnic de Santpedor no va voler donar importància a la presència d'Ibrahimovic a l'equip milanista i va assegurar que si es troben se saludaran sense cap problema. També es va mostrar afectat per l'operació de Tito Vilanova.

Actualitzat
El Barça va fer ahir l'últim entrenament a San Siro abans d'enfrontar-se al Milan en la cinquena jornada de la Lliga de Campions. La prèvia del partit va quedar una mica eclipsada per l'operació a què va ser sotmès ahir al matí Tito Vilanova, intervingut amb èxit d'una glàndula de la boca. Fins i tot es va poder veure un Guardiola visiblement afectat que va assegurar que "els últims dies amb el Tito han estat angoixants. Esperem que tot vagi bé". Sobre el seu ajudant, el de Santpedor va explicar que "Tito Vilanova va demanar discreció. Al Barça l'hi hem respectat i els mitjans, també. Ho agraeixo".

Guardiola: "Si em trobo Ibrahimovic, el saludaré"

Sens dubte, un dels focus d'atenció del partit és la possible trobada entre Guardiola i Ibrahimovic. En aquest sentit, el tècnic blaugrana va assegurar que "si em trobo Ibrahimovic el saludaré, ja que en aquestes coses el més important és la naturalitat". Guardiola va declarar també que "no té cap problema amb el senyor Ibrahimovic". "El que no farem és una roda de premsa perquè ens feu fotos, però si ens trobem ens saludarem com a esportistes que som", va acabar el tècnic.

Sobre el Milan, Guardiola va avançar que "si dimecres no fem un partit gairebé perfecte, serà molt difícil guanyar. El Milan és letal al contraatac".

Puyol: "Si aconseguim un bon resultat, el dedicarem a Tito Vilanova"

A Puyol també li van preguntar per Tito Vilanova, a qui va enviar molts ànims i va assegurar que és un moment dur i difícil. Del partit contra el Milan, el defensa va assegurar que és dels més atractius que es poden veure, amb Ibra o sense".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut