Futbol

Gols solidaris a Sant Cugat del Vallès, amb Osama Abdul Mohsen de protagonista

Osama Abdul Mohsen va ser el protagonista d'unes lamentables imatges que van donar la volta al món. Instal·lat ara a Getafe, espera l'oportunitat de reunir-se amb la seva família fent el que sap fer: entrenar un equip de futbol

Actualitzat

L'entrenador de futbol sirià Osama Abdul Mohsen, que es va fer famós quan una periodista hongaresa li va fer una traveta mentre intentava fugir de la policia amb un fill als braços, ha debutat aquest diumenge com a entrenador del Villaverde Boetticher de Getafe en un partit amistós a Sant Cugat del Vallès. Al seu país, Mohsen va guanyar dues vegades la Lliga de Primera Divisió i quatre vegades la Copa.

El matx ha estat organitzat per l'ONG CESAL, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i la Universitat Ramon Llull per recaptar diners destinats a ajudar els sirians que encara són als camps de refugiats de Turquia. L'esposa i dos fills del tècnic viuen en un d'aquests camps, a l'espera d'aconseguir la documentació necessària per sortir. Uns papers que difícilment arribaran, perquè les autoritats del seu país consideren Osama Abdul Mohsen un proscrit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut