Gerard Moreno, durant un entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (rcdespanyol.com)
Espanyol

Gerard Moreno: "Tenim ganes de superar el que vam fer l'any passat"

El capità blanc-i-blau ha explicat que, en aquest segon any del projecte esportiu que ha començat, "tenim ganes de superar el que vam fer l'any passat" i reafirma que "treballem per ser més sòlids cada dia"

Actualitzat

Gerard Moreno ha assegurat, en una entrevista amb els mitjans oficials del RCD Espanyol, que l'equip seguirà fent passos endavant en la seva evolució en els pròxims mesos. El capità blanc-i-blau ha explicat que, en aquest segon any del projecte esportiu que s'ha iniciat, "tenim ganes de superar el que vam fer l'any passat" i es reafirma que "treballem per ser més sòlids cada dia".

El davanter català ha reconegut que al vestidor s'han proposat "superar el que vam fer l'any passat", però argumenta que "cal començar pel principi: ser més sòlids, mantenir el nivell de joc dels entrenaments i augmentar el nivell. Així creixerem dins del camp."

A falta de poc menys d'un mes per començar el campionat, Gerard destaca que la pretemporada "ens permetrà veure en quin nivell estem per començar la Lliga" i reitera que, en aquest sentit, tots els rivals de pretemporada "serveixen per veure el que fem bé i el que fem malament".

El futbolista de l'Espanyol insisteix que veu una clara "progressió" a la feina d'aquest any "perquè ja partim d'una base sòlida de la  temporada passada. Ara comença l'evolució per créixer com a equip a partir de les bases de l'any passat. Anirem a més perquè estem intentant millorar les bases que ja teníem".

Caicedo segueix esperant per resoldre el seu futur

L'Espanyol continua preparant la temporada que ve amb dobles sessions d'entrenament de matí i tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El conjunt blanc-i-blau segueix exercitant-se sota les ordres de Quique Sánchez Flores amb l'objectiu d'arribar en plena forma al primer partit de Lliga contra el Sevilla i a l'espera de resoldre el futur d'alguns jugadors que no entren en els plans del tècnic.

El cas que encara pot trigar a resoldre's és el del davanter equatorià Felipe Caicedo. Segons ha pogut saber TV3, Caicedo ha tingut només l'oferta formal del Girona, desestimada per una diferència econòmica. La resta d'equips que han sortit en el mercat, el Betis, el Lilla o el Fenerbahçe, no han fet arribar cap proposta al jugador. Ara, la idea del davanter equatorià és continuar treballant i esperar que arribi una oferta més temptadora per marxar de l'Espanyol.

Mentrestant, des d'Itàlia s'insisteix que la Lazio farà una oferta els pròxims dies per fitxar Caicedo. Segons el diari "Corriere dello Sport', l'entitat romana està preparant una proposta d'entre cinc i set milions d'euros per aconseguir el traspàs del davanter equatorià.

A l'expectativa de reforços i possibles sortides, el pròxim partit de l'Espanyol en aquesta pretemporada serà dimarts davant l'Olot, en directe per Esport3 a partir de les 20.00.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut