Muguruza arriba als vuitens sense cedir un sol set en els tres partits disputats (EFE)
Tenis

Garbiñe Muguruza s'imposa a Sorana Cirstea i accedeix a vuitens de final de Wimbledon (6-2 i 6-2)

Muguruza espera ara la guanyadora de la trobada entre l'alemanya Angelique Kerber, número 1 del món, i la nord-americana Shelby Rogers per saber amb qui ha de lluitar per col·locar-se en quarts de Wimbledon per segona vegada en la seva carrera

Actualitzat

La tenista hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza s'ha classificat per als vuitens de Wimbledon després d'imposar-se a la romanesa Sorana Cirstea, número 63 del món, per un doble 6-2.

Muguruza arriba als vuitens sense cedir un sol set en els tres partits disputats. Aquest últim partit, contra Cirstea, l'ha resolt sense perdre el seu servei, en 70 minuts, aprofitant quatre trencaments i amb divuit cops guanyadors per segellar la seva millor victòria des que ha començat el torneig. A la pista 2 del recinte de l'All England Club, Muguruza ha controlat el partit amb facilitat, per guanyar a Cirstea per segona vegada aquest any, després de fer-ho en els vuitens de l'Open d'Austràlia.

Muguruza es veurà les cares amb l'alemanya Angelique Kerber, número 1 del món, que ha superat amb molts problemes a la nord-americana Shelby Rogers per 4-6, 7-6 (2) 6 i 6-4, remuntant un 4-2 advers en el segon set.

Final del camí per a Ramos i Ferrer

La tercera ronda del quadre masculí ha deixat fora Albert Ramos i David Ferrer. El primer ha caigut davant Milos Raonic, el sisè favorit, en tres sets: 7-6 (3), 6-4 i 7-5, en dues hores i 22 minuts. La potència del servei del canadenc, que n'ha connectat 21 de directes, ha estat massa per a Ramos, que es queda a vuitens i no podrà superar el seu millor resultat en un Grand Slam. Amb aquesta eliminació, ja no queda cap català a Wimbledon.

Pel que fa a Ferrer, no ha tingut cap opció contra Tomas Berdych, l'onzè cap de sèrie, que se n'ha desfet en una hora i 46 minuts per 6-3, 6-4 i 6-3.

Anar al contingut