Garbiñe Muguruza ja és a quats de final del Masters 1000 de Roma (EFE)
Tenis

Garbiñe Muguruza i Rafa Nadal es classifiquen per als quarts de final del Masters 1000 de Roma

La hispanoveneçolana només ha necessitat dos sets per certificar la seva victòria davant l'alemanya Julia Goerges per 7-5 i 6-4. El manacorí s'ha desfet del nord-americà Jack Sock per 6-3 i 6-4 i s'enfrontarà amb l'austríac Dominic Thiem.

Joan CaubetActualitzat

La tenista hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza s'ha classificat per als quarts de final del Masters 1000 de Roma després de derrotar en dos sets (7-5, 6-4) l'alemanya Julia Goerges, en poc menys de dues hores. Georges, número 45 del rànquing mundial, no li ha posat les coses fàcils a la top-ten, que s'ha hagut d'esforçar de valent per superar una tenista que es troba en un gran moment de forma.

Les dues jugadores han tingut dificultats durant la primera mànega per trencar el servei de l'altra, i només un "break" de Muguruza quan Goerges servia per forçar el desempat ha decantat el set. En la segona, la tenista alemanya ha sortit molt forta, i ha augmentat el percentatge de punts guanyats amb el seu servei i s'ha col·locat amb un favorable 4-1.

La hispanoveneçolana, que tenia pressa, no ha volgut deixar els deures per al tercer set i ha encadenat cinc jocs seguits per acabar imposant-se per 6-4 en el segon. A quarts ja l'espera la nord-americana Venus Williams, a qui s'ha enfrontat tres cops i mai ha guanyat. Això sí, aquest cop serà en una superfície més favorable per a Muguruza com és la terra batuda.

Nadal i Djokovic, a quarts de final

Rafa Nadal segueix sumant victòries a la seva superfície preferida i ja és als quarts de final del Masters 1000 de Roma. El tenista manacorí s'ha desfet sense problemes del nord-americà Jack Sock, número 14 del rànquing mundial, per 6-3 i 6-4, i el seu pròxim rival serà l'austríac Dominic Thiem, a qui ja va derrotar a les finals del Barcelona Open Banc Sabadell i del Masters 1000 de Madrid.

El número 2 del món, Novak Djokovic, ha superat per un doble 6-4 Roberto Bautista (número 20 del rànquing ATP) en pràcticament una hora i tres quarts de partit. El serbi, que no es troba en el seu millor moment, no ha tingut un partit fàcil, tot i que en cap moment ha tingut opcions de cedir el set.

Djokovic s'ha redimit així de l'últim enfrontament entre aquests dos jugadors, on Bautista el va deixar a les portes de la final de Xangai. El seu proper rival serà el vencedor del partit que enfrontarà el tenista japonès Kei Nishikori i l'argentí Juan Martín del Potro.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut