Barça

Galliani: "El fitxatge d'Ibrahimovic està molt complicat però ho intentarem"

El Milan intentarà fitxar el blaugrana Zlatan Ibrahimovic en les pròximes hores. Així ho va confirmar aquest diumenge l'administrador del club milanista, Adriano Galliani, que també va reconèixer que no serà fàcil aconseguir els serveis del davanter suec. Precisament, el Milan serà el rival del Barça, dimecres, en el partit del Trofeu Joan Gamper. Per tant, com que els italians seran a Barcelona és lògic pensar que es reuniran amb els màxims representants blaugrana per aconseguir un acord sobre el futbolista. Guardiola ja fa dies que no vol parlar de la situació del jugador, que cada vegada sembla més fora del Barça.

Actualitzat
Missatge de Guardiola clar i concís: ara mateix Ibra és el cinquè davanter darrere de Messi, Pedro, Bojan i Villa. Per això va veure la victòria de la Supercopa d'Espanya "amagat" a la banqueta, a la segona fila. El tècnic blaugrana parlava de decisió exclusivament esportiva.

Guardiola va moure la banqueta, però Ibra no va ser cap dels escollits. El futur del suec al Barça no ha estat mai garantit fins a finals de temporada, i dissabte va veure clar quin pot ser el seu paper a l'equip. Només una tímida pancarta a l'estadi donant-li ànims confiava en ell.

Per això, segurament, Ibrahimovic no va voler celebrar amb entusiasme aquest nou títol. Maxwell, el seu millor amic al vestidor, li va donar una copa que ell no semblava sentir com a seva, i això que a Sevilla l'únic gol culer va ser seu.

El Milan sembla ara mateix l'única destinació possible per al suec, però el club de Silvio Berlusconi no pot assumir l'elevat cost d'un possible traspàs, a més de l'elevada fitxa que cobra el jugador. El nou tècnic "rossonero", Massimiliano Allegri, no ha amagat que rebria Ibra amb els braços oberts, tot i que l'administrador delegat, Adriano Galliani, ha reconegut que l'arribada del suec és més un somni que una realitat. La secretaria tècnica blaugrana té nou dies per solucionar aquesta patata calenta.

El Milan no es rendeix

Adriano Galliani, administrador delegat de l'AC Milan, va reconèixer aquest diumenge, abans del partit que va jugar el seu equip davant el Juventus en el Trofeu Luigi Berlusconi, que el fitxatge de Zlatan Ibrahimovic "és molt complicat", però que ho intentaran.

Galliani va fer aquestes declaracions en els micròfons del Milan Channel, i posteriorment Silvio Berlusconi es va limitar a dir als periodistes un intrigant "potser...", segons publica el web de "La Gazzetta", quan li van preguntar per la possibilitat de fitxar el futbolista suec del FC Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut