Roger Federer segueix intractable a Wimbledon (Reuters)
Tenis

Federer i Nadal accedeixen amb solvència als quarts de final de Wimbledon

El suís s'ha desfet sense problemes del francès Adrien Mannarino per 6-0, 7-5 i 6-4 i el manacorí també ha accedit per la via ràpida amb un triomf contra el txec Jiri Vesely per 6-3, 6-3 i 6-4

Actualitzat

Roger Federer s'ha classificat sense problemes per als quarts de final de Wimbledon després de superar el francès Adrien Mannarino en tres sets per 6-0, 7-5 i 6-4. El suís s'ha desfet amb solvència del seu rival en una hora i 45 minuts de joc i encadena 32 sets consecutius guanyats sobre l'herba de l'All England Club de Londres.

Federer jugarà els quarts de final de Wimbledon per setzena vegada a la seva carrera i el seu pròxim rival serà el sud-africà Kevin Anderson, finalista de l'Open dels Estats Units l'any passat, i que s'ha imposat al francès Gael Monfils en quatre sets per 7-6, 7-6, 5-7 i 7-6.

Rafa Nadal també ha accedit als quarts de final per la via ràpida. El manacorí s'ha imposat al txec Jiri Vesely en tres sets per 6-3, 6-3 i 6-4 i ara espera rival en la següent ronda: l'argentí Juan Martín del Potro o el francès Gilles Simon.

 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut