El darrer semifinalista del Masters de Londres, Roger Federer. (Foto: EFE)
Tennis

Federer es desfà de Del Potro i s'enfrontarà amb Nadal en les semifinals del Masters de Londres

El suís Roger Federer s'ha imposat a l'argentí Juan Martín del Potro (6-4, 6-7 i 5-7) en el darrer partit decisiu de la fase prèvia del Masters de Londres. La victòria del suís el col·loca com a rival de Rafa Nadal en les semifinals del torneig londinenc. Precisament, el mallorquí ha rebut aquest dissabte el trofeu que l'acredita com a número 1 del món independentment del resultat.

Actualitzat

El suís Roger Federer s'ha imposat a l'argentí Juan Martín del Potro (6-4, 6-7 i 5-7) en el darrer partit decisiu de la fase prèvia del Masters de Londres. La victòria del suís el col·loca com a rival de Rafa Nadal en les semifinals del torneig londinenc. Precisament, el mallorquí ha rebut aquest dissabte el trofeu que l'acredita com a número 1 del món el 2013.

Després d'un primer set per a l'argentí, Federer ha aconseguit posar contra les cordes a Del Potro en remuntar el segon set i emportar-se'l gràcies al "tie-break". En el tercer set, tot i que Del Potro ha començat guanyant els tres primers jocs, Federer ha tornat a donar el millor de si mateix i ha acabat adjudicant-se un partit que ha fregat les dues hores i mitja.

El suís completa amb aquesta victòria els noms dels classificats per a les semifinals de l'O2 Arena. L'altre semifinal del torneig que tanca la temporada serà entre el serbi Novak Djovokic i el suís Stanislas Wawrinka. El valencià David Ferrer i el txec Thomas Berdych, pel grup A, i el francès Richard Gasquet i l'argentí Juan Martín del Potro, pel grup B, han estat els tenistes eliminats de la fase prèvia.

En dobles, els espanyols David Marrero i Fernando Verdasco s'enfrontaran en les semifinals amb la parella formada pel bosnià Ivan Dodig i el brasiler Marcelo Melo. En canvi, la parella catalana formada per Marcel Granollers i Marc López ha quedat eliminada i no podrà defensar el títol aconseguit l'any passat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut