L'1 a 0 del Barça ha arribat en aquest xut de Lozano.
Futbol sala

FC Barcelona Lassa i Catgas Energia es classifiquen per als quarts de final de la Copa

Els dos equips catalans que han disputat l'eliminatoria de vuitens de la Copa segueixen vius en aquesta competició

El FC Barcelona Lassa i el Catgas Energia de Santa Coloma s'han classificat per als quarts de final de la Copa, després de superar en vuitens, a partit únic, el Magna Gurpea de Primera Divisió i el Mosteiro Bembrive del Grup I de la Segona B. Els blaugrana, amb l'avantatge de disputar l'únic partit de l'eliminatòria a casa, han superat el vuitè de la classificació de la Primera Divisió per 4 a 1, en la tornada de l'exbarcelonista Rafa Usín al Palau Blaugrana.

Aicardo ha xutat al pal en el primer minut i en el segon Asier ha enviat a córner un xut de Bateria. Després del servei de cantonada ha arribat el primer gol, obra de Sergio Lozano. El Barça Lassa ha gaudit de moltes ocasions, la majoria a peus de Ferrao, fins que el brasiler ha fet el 2 a 0 en el minut 14.

Amb els de Marc Carmona dominant i buscant tancar el matx, Saldise ha aconseguit el 2 a 1 a vuit minuts del final. Els visitants han buscat forçar la pròrroga fins que Aicardo, a 2 minuts del final, ha aconseguit el tercer gol del seu equip en un doble penal i Wilde, a 1 minut més tard, ha sentenciat amb el 4 a 1.

El Catgas Santa Coloma s'ha desfet del Mosteiro Bembrive gallec, un dels grans candidats del Grup I de la Segona B de cara a l'ascens. Tot i la diferència de categoria, els catalans no s'han refiat gens sabent que el seu rival ja va eliminar a la Copa un equip de Primera, el Santiago Futsal. En els primers 7 minuts de joc s'han vist 3 gols. Rafa López ha avançat els visitants en el primer minut, i, després de l'empat dels de casa, en el minut 5, Pablo del Moral fa fet l'1 a 2 en el minut 7.

Ja en la segona meitat, en el minut 30, Corvo ha distanciat definitivament el Catgas del seu contrincant amb l'1 a 3. Sepe i Rubén han ampliat el marge de l'equip de la Primera Divisió. A partir d'aquest moment, els dos conjunts s'han intercanviat gols fins al 3 a 7 final. Els altres equips classificats aquesta nit per quarts han estat el Ribera Navarra, el Palma Futsal, el Jaén Paraíso Interior, ElPozo Múrcia, el Peníscola i el Movistar Inter.