Espanyol

Facundo Roncaglia aterra a Barcelona amb l'aspiració de triomfar a l'Espanyol

És el cinquè fitxatge de l'Espanyol. Es diu Facundo Sebastián Roncaglia, té 22 anys, arriba cedit del Boca Juniors argentí i juga de central. I sí, està molt content de jugar a l'Espanyol i a Europa. Roncaglia estarà un any cedit a l'Espanyol i el club blanc-i-blau se'n reserva el dret de compra per la temporada que ve. Aquest divendres a primera hora, se sotmetrà a la revisió mèdica, i a les 13 hores serà presentat al nou estadi de Cornellà-el Prat.

Actualitzat
"Crec que tot argentí aspira a estar a la Lliga espanyola. Estic molt content. A l'Argentina es veu molt futbol i la veritat és que estic molt content i amb moltes expectatives", ha reconegut Roncaglia, que ha assenyalat que espera que el seu primer any a l'Espanyol es desenvolupi "de la millor forma possible" i ha afegit que espera convèncer els dirigents del club perquè executin l'opció de compra de tres milions d'euros.

Respecte a la possibilitat de jugar aquest diumenge el partit inaugural del nou estadi davant el Liverpool, ha reconegut que seria molt bonic "jugar amb els meus companys, anar coneixent-los i de pas inaugurar l'estadi".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut