Espanyol

Esteban Granero: "No patim vertigen ni mal d'altura"

El migcampista de l'Espanyol assegura que l'equip és molt madur i que sabrà gestionar el fet d'anar segon a la classificació 21 anys després

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Esteban Granero ha afirmat aquest dilluns, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que, després de situar-se segons en la classificació, l'equip no pateix "vertigen" ni mal d'altura. El "Pirata" ha apuntat que el conjunt blanc-i-blau és "molt madur" i sabrà gestionar aquesta situació. "Ser segons és una referència del que passa quan es fan bé les coses", ha afegit.

"Treballem al màxim, amb il·lusió, i anem als partits amb la confiança de guanyar. Des que hem començat anem amb inèrcia i una seguretat alta", ha explicat.

Granero ha analitzat la igualtat en la part alta de la taula en aquesta temporada: "Sembla que existeix més equilibri. El temps ens col·locarà on ens mereixem, però nosaltres mirem el nostre treball i volem que el que fem sigui un estàndard de rendiment, no un fet anecdòtic".

Qüestionat pel possible assalt al lideratge de la Lliga si aquest divendres l'equip guanya al Valladolid, el migcampista s'ha mostrat prudent. "Sempre mirem cap amunt, però pensem en el següent partit". "El Valladolid és un rival que està demostrant molta personalitat; molt competitiu i més en el seu camp", ha analitzat el blanc-i-blau.

Esteban Granero s'ha mostrat satisfet pel seu rendiment en aquest inici de temporada. "Em veig amb força per aguantar a un ritme fort. L'estil de l'entrenador s'adapta bé a les meves característiques i vull aportar el màxim possible, perquè estic a gust i amb il·lusió", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut