Futbol internacional

Esport3 transmetrà el Xile-Colòmbia i el Perú-Argentina de classificació per al Mundial 2014

El canal Esport3 oferirà, dimarts 11 i dimecres 12, més partits de futbol corresponents a la fase de classificació de la Copa del Món Brasil 2014. El dimarts 11, a les 21:15 h., Xile-Colòmbia. I dimecres 12, a les 12 h., Perú-Argentina.

Actualitzat
El canal Esport3 oferirà, dimarts 11 i dimecres 12, més partits de futbol corresponents a la fase de classificació de la Copa del Món Brasil 2014. Es tracta de dos partits de la setena jornada de la fase de classificació sud-americana.

En el Xile-Colòmbia (dimarts 11, a les 21:15h) els espectadors del canal Esport3 tindran l'oportunitat de seguir el rendiment del davanter blaugrana Alexis Sánchez, que lluita amb la seva selecció per accedir a la fase final de la Copa del Món Brasil 2014. El Xile-Colòmbia es disputa a Santiago de Xile.

Per la seva banda, la selecció Argentina, liderada pel davanter blaugrana Leo Messi, visitarà el combinat del Perú (dimecres 12, a les 12:00). L'entrenador de "l'albiceleste", Alejandro Sabella, ja podrà comptar per aquest partit amb el blaugrana Javier Mascherano, que no va poder jugar, per sanció, en el duel contra el Paraguai. El Perú-Argentina es juga a Lima.


La locució del Xile-Colòmbia anirà a càrrec de Jordi Sunyer i la del Perú-Argentina, de Bernat Soler. Totes dues transmissions comptaran amb el suport en els comentaris d'Agustí Alavés.

Anar al contingut