Bàsquet

Esport3 ofereix el duel català de la Lliga DIA entre Cadí La Seu i l'Snatt's Femení Sant Adrià

El Cadí La Seu i el Femení Sant Adrià disputaran aquest vespre al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell el primer derbi català de la Lliga Femenina de bàsquet

RedaccióActualitzat

Esport3 emet a les 21h en directe el duel català de la cinquena jornada de la Lliga DIA femenina de bàsquet, que enfronta el Cadí La Seu i l'Snatt's Femení Sant Adrià a la Seu d'Urgell.  El conjunt lila, amb dues victòries i dues derrotes fins ara a la competició, mirarà de sumar una victòria a la pista d'un Cadí La Seu que té els mateixos números ara per ara a la taula classificatòria. El conjunt local entrenat per Bernat Canut té les baixes d'Ariadna Pujol i Georgina Bahí, mentre que l'Snatt's no en té cap de baixa.

Aquesta retransmissió per TV serà història del club lila, recentment ascendit a la primera divisió del bàsquet femení, ja que fins al dia d'avui no s'havia projectat a la televisió cap partit del primer equip.  La transmissió del partit anirà a càrrec de Xavi Bardolet amb les comentaris tècnics de l'exjugador internacional Cindy Lima, amb una àmplia trajectòria per diversos equips d'elit del bàsquet femení i a la selecció espanyola.

 

 

Aquesta temporada Esport3 reforça amb la seva aposta pel bàsquet, afegint la Lliga DIA de bàsquet femení a l'oferta de transmissions. Així els espectador podran gaudir de bàsquet de primer nivell masculí (amb dos partits de l'Eurolliga per setmana) i femení (amb l'Eurocup on juga l'SparCity Lift i la Lliga DIA).

Anar al contingut