Divendres farà un any de la mort de Johan Cruyff
Barça

Esport3 i Catalunya Ràdio recorden la figura de Johan Cruyff per commemorar un any de la seva mort

Divendres farà un any de la mort de Johan Cruyff. Esport3 i Catalunya Ràdio dedicaran diversos espais a recordar la figura de l'holandès

Actualitzat

Divendres, els programes "Esport club", amb Marc Negre i Francesc Sòria, i "El Club de la Mitjanit", amb Francesc Garriga, dedicaran els seus espais a la commemoració de la mort de Cruyff, amb diferents reportatges i entrevistes especials.

Dissabte, a les 11.00, els membres del club i de la família Cruyff anunciaran els actes que es faran per recordar la memòria de l'extècnic blaugrana i es podran seguir en directe per Esport3.

I a les 11.30 es reemetrà el documental "L'últim partit. 40 anys de Johan Cruyff a Catalunya". Amb motiu del 40è aniversari de l'arribada de Johan Cruyff al FC Barcelona –va ser fitxat el 13 d'agost del 1973–, el mateix Johan i un seguit de personatges descriuen la figura d'un home que s'ha convertit en un mite i en una llegenda viva. El documental és el retrat d'un home que sempre ha dit què pensa i que sempre s'ha sentit lliure; en definitiva, un líder nat, un lliurepensador obsessionat per fer feliç la gent i que no podia deixar de "pensar social" –com deia ell mateix–, en contraposició a l'individualisme.

Catalunya Ràdio

Divendres, Catalunya Ràdio també recordarà l'exjugador i exentrenador blaugrana al llarg de la programació esportiva del dia. "Catalunya migdia esports" recordarà breument la figura de Johan Cruyff amb extractes del programa especial de l'any passat.

"Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, farà una tertúlia especial amb Jose Mari Bakero, exjugador del Dream Team; Albert Perrín, exdirectiu del Barça, i David Torras, periodista i amic de Johan Cruyff.

I el programa "Tot gira", tant dissabte com diumenge, emetrà 14 xips sobre la figura de Johan Cruyff i sortejarà, entre els oients, quatre llibres biogràfics de l'holandès.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut