Gerard Piqué ha estat l'únic blaugrana titular contra Itàlia (Reuters)

Espanya empata a Itàlia gràcies a les aturades de De Gea i l'oportunisme d'Aduriz (1-1)

Els italians s'han avançat per mitjà d'Insigne en el minut 67, però dos minuts després Aduriz ha establert la igualada definitiva en aprofitar un mal refús de Buffon a un cop de cap de Morata

David CarballoActualitzat

La selecció espanyola ha empatat a un contra Itàlia en un partit amistós disputat a Udine i on l'equip de Vicente del Bosque no ha deixat bones sensacions. Després d'una primera part sense gols, en la represa els italians s'han avançat per mitjà d'Insigne en el minut 67 però dos minuts després Aduriz ha establert la igualada definitiva en aprofitar un mal refús de Buffon a un cop de cap de Morata.

Amb Gerard Piqué com a únic jugador del Barça a l'onze titular, l'equip espanyol ha notat molt l'absència de Sergio Busquets al mig del camp i mai ha tingut el control de la pilota. La selecció azzurra, també amb baixes importants a la medular, ha imposat la seva major agressivitat i ha tingut les millors ocasions per batre la porteria de David De Gea, titular en detriment d'Iker Casillas.

De Gea, providencial

Les bones intervencions del porter del Manchester United han evitat que els italians s'avancessin en el marcador abans del descans davant una Espanya inofensiva i sense idees en atac. El mig del camp inèdit format per San José, Thiago i Cesc s'ha vist desbordat i ha trobat a faltat peces claus com Busquets o Iniesta, baixes per lesió.

En la represa, els canvis han dinamitzat una mica el joc espanyol tot i que el domini italià ha continuat i només les aturades de De Gea han evitat una derrota de la "roja" en un duel on Sergi Roberto no ha debutat amb la selecció absoluta en la seva primera convocatòria i que ha deixat molts dubtes de cara a la seva preparació per a la pròxima edició de l'Eurocopa de França.