Víctor Tomàs és aturat de manera expeditiva per dos jugadors xilens. (Foto: EFE)
Handbol

Espanya destrossa Xile i es classifica per als vuitens de final del Mundial d'handbol (37-16)

La selecció espanyola d'handbol passa per sobre de la dèbil Xile (37-16) i es classifica de manera matemàtica per als vuitens de final del Mundial de Qatar després de sumar la tercera victòria consecutiva

La selecció espanyola d'handbol ha superat sense problemes la dèbil Xile per un contundent 37-16 i ha aconseguit el bitllet matemàtic per als vuitens de final del Mundial que s'està disputant a Qatar. La vigent campiona mundial ha anat de menys a més i després d'una primera part bastant fluixa en la represa ha passat per sobre un dels rivals més fluixos del campionat.

La gran actuació del porter del Barça Gonzalo Pérez de Vargas, amb un 53% d'efectivitat, i els ràpids contraatacs han acabat impulsant el conjunt espanyol cap a un còmode triomf. Valero Rivera, amb set gols, ha estat el màxim golejador del matx.

L'equip que dirigeix Manolo Cadenas, que s'ha permès el luxe de donar descans a jugadors bàsics en els seus esquemes, ha sumat la tercera victòria consecutiva després d'imposar-se a Bielorússia en el debut (38-33) i patir més del compte contra el Brasil en el segon partit de la primera fase de grups (29-27).