Esports

Es presenta el llibre "Temps de neu, 25 anys", un repàs al quart de segle de vida del programa

Aquest dijous s'ha presentat a Barcelona el llibre "Temps de neu, 25 anys", escrit pel director del programa, Toni Real. El llibre és un repàs al quart de segle de vida d'un dels programes més antics de TV3, i recull en 220 pàgines els millors records, històries, personatges, anècdotes i imatges que han acompanyat "Temps de neu" en la seva trajectòria. Un llibre televisiu, escrit amb llenguatge molt directe i il·lustrat amb fotografies espectaculars. lgual que el programa, "Temps de neu, 25 anys" també fa un recorregut exhaustiu per totes les estacions del Pirineu.

Actualitzat
En resposta als missatges rebuts sobre aquest tema, l'ACEM vol aclarir els següents punts:

- Les condicions d'ús de les invitacions que les estacions d'esquícatalanes regalen amb la compra del llibre 25 anys del Temps de Neu, estaven i estan publicades a la web de l'ACEM i a la web de l'editorial Cossetània, per poder ser consultades per tothom.

- En l'actualitat hem tramitat més de 6.000 sol·licituds i no tenim cap pendent de tràmit per tant aquelles persones que no han rebut resposta pot ser hi ha algun tipus d'incidència a la seva sol·licitud.

- L'activació de les invitacions es fa una vegada per setmana, els divendres al migdia, per facilitar la feina a les estacions. Nosaltres enviem la conformitat via correu electrònic a l'adreça que el sol·licitant indica a la butlleta. Es donen casos en què la lletra no resulta clara per a la persona que ho tramita i pot prestar-se a error de transcripció. També ens hem trobat casos en què no s'indica el DNI o manca alguna informació necessària. En aquests casos el correu electrònic no arriba al destinatari, malgrat això a la web de l'ACEM: www.catneu.net, s'indica un correu electrònic al qual podeu dirigir-vos per aclarir la no rebuda de la confirmació. Obtindreu resposta immediata.

- El temps màxim d'espera de l'activació va ser de dues setmanes a l'inici de la promoció degut a la gran acumulació de sol·licituds i un màxim d'una setmana en l'actualitat.

Des de l'ACEM restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que tingueu i us recomanem a aquells que no heu rebut resposta encara que ens truqueu o feu un email per aclarir les raons de la tardança. Us deixem el nostre contacte: info@catneu.net o 93 416 01 94.

Us desitgem una bona temporada d'esquí!
Anar al contingut