Barça

Es col·loca la primera pedra de l'estadi Johan Cruyff

El camp que ha de substituir el Miniestadi tindrà una capacitat per a 6.000 espectadors i estarà enllestit d'aquí a 14 mesos

Actualitzat

El projecte per a la construcció de l'estadi Johan Cruyff, futura seu del Barça B, del juvenil i de l'equip femení, entra en la seva fase final amb la col·locació de la primera pedra. A l'acte han fet parlaments, entre d'altres, Josep Maria Bartomeu, president del Barça, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, i els capitans de l'equip femení, Laura Ràfols, i del B, Sergi Palencia. Susila Cruyff, en representació de la família Cruyff,  i Andrés Iniesta, capità del primer equip, també han participat en l'acte dipositant records dins la primera pedra del futur estadi blaugrana.   

El substitut del Miniestadi estarà ubicat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i tindrà capacitat per a 6.000 espectadors. El cost de les obres està xifrat en uns 12 milions d'euros i s'inaugurarà d'aquí a 14 mesos, segons les previsions que ha fet Jordi Moix, directiu del Barça i comissionat de l'Espai Barça. En les previsions inicials, l'estadi havia d'estar en funcionament per a aquesta temporada.  

"Els jugadors de la Masia podran veure altre cop des de la finestra l'estadi on han de créixer els seus somnis", ha il·lustrat un Bartomeu que ha fet partícips d'aquest esdeveniment els presidents que l'han precedit: "Hem d'agrair a Núñez que hagués comprat els terrenys, a Gaspart per construir la Ciutat Esportiva, a Laporta per inaugurar-la i a Rosell per donar-li un impuls", ha comentat.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut