Espanyol

L'Espanyol empata a Leganés amb escàndol arbitral (0-0)

Indignació entre els periquitos: penal desfet pel VAR a Melamed i dues vermelles perdonades als madrilenys

Oriol VidalActualitzat

Indignació a l'Espanyol després d'empatar a Butarque (0-0) amb un arbitratge totalment advers. Tots els greuges del partit han estat per als periquitos: el VAR ha desfet un penal a Nico Melamed i el col·legiat Trujillo Sánchez ha perdonat la segona groga a Undabarrena i la vermella directa a Miguel de la Fuente, indultat després d'una puntada a la cara d'Omar. Les protestes blanc-i-blaves han estat notòries i el tècnic Manolo González sí que ha estat expulsat.  Amb la igualada, l'Espanyol seguirà a quatre punts del líder i amb el goal-average perdut.

•  L'Espanyol ha estat millor al primer temps, amb un parell d'ocasions de Braithwaite i l'acció polèmica que ha marcat el duel. Als 27 minuts, el VAR ha desfet un penal favorable als blanc-i-blaus assenyalat en primera instància per Trujillo Suárez: Nico Melamed ha caigut obstaculitzat pel cap i el braç de Diego Conde. A la revisió s'ha vist que el porter local tocava la pilota, encara que molt lleugerament i sense desviar-ne la trajectòria. L'acció ha estat molt protestada per tota l'expedició blanc-i-blava.
  • Una rematada a la creueta de Diego García just abans del descans ha estat el preludi a un intercanvi de cops al segon temps.
  • Per part local, Portillo ha perdonat a porteria buida i de nou Diego ha topat amb un seguríssim Joan Garcia.
  • L'Espanyol ha tingut tres ocasions clares. Un xut de Braithwaite des de la frontal que ha sortit per poc i dues rematades gairebé consecutives de Jofre i Nico a la contra buscant l'escaire defensat pel porter.