Pau Gasol, consolant el seu germà Marc després del triomf decisiu dels Spurs (EFE)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs tornen a superar els Memphis Grizzlies (96-103) i els eliminen

Els de San Antonio han obtingut a Memphis el triomf decisiu. Marc Gasol (18 punts) acaba la temporada; Pau i els seus s'enfrontaran ara amb el Houston Rockets

Actualitzat

En la primera victòria visitant s'ha decidit la sèrie. Els San Antonio Spurs han aconseguit a Memphis el quart i definitiu triomf que els faltava (4-2) per endur-se la sèrie. Els texans han acabat guanyant un partit ajustat que no s'ha decidit fins als instants finals (96-103). Els Spurs s'enfrontaran ara per un lloc en la final de conferència Oest de l'NBA amb els Houston Rockets.

Marc Gasol marxarà de vacances després d'haver firmat 18 punts en l'últim partit, en què el seu germà Marc s'ha quedat sense anotar. Kawhi Leonard (29 punts i 9 rebots) s'ha vist acompanyat en aquesta ocasió d'un brillant Tony Parker (27 punts) per acabar doblegant uns Grizzlies que guanyaven de set punts (81-88) a falta de sis minuts per al final.

Els Raptors també passen

També els Toronto Raptors han obtingut el bitllet per a les semifinals, en el seu cas de la conferència Est. La franquícia canadenca, però, ha patit per sumar el 4-2, ja que ha vist com els Milwaukee Bucks, amb un gran Giannis Antetokounmpo (34 punts) els remuntaven 25 punts de desavantatge. Finalment, però, DeMar DeRozan (32 punts) ha rescatat els Raptors (89-92).    

Anar al contingut