Russell Westbrook, defensat per Marc Gasol (EFE)
Bàsquet

Els San Antonio Spurs i els Memphis Grizzlies perden a casa

Sorprenent derrota dels texans a mans dels Lakers. Els Grizzlies cauen contra els Thunders però Westbrook es queda a un rebot del 42è triple doble

Actualitzat

Sorprenent derrota dels San Antonio Spurs a casa contra Los Angeles Lakers (95-102) i no tan sorprenent però més ajustada desfeta dels Memphis Grizzlies davant els Oklahoma City Thunder (100-103).

Pau Gasol ha jugat 18 minuts en la derrota dels Spurs, que ja saben que acabaran en segon lloc de la Conferència Oest la fase regular. El pivot de Sant Boi ha anotat 9 punts i ha capturat 8 rebots en un partit en què l'equip texà ha rendit molt per sota del que és habitual en ell.

També han caigut els Grizzlies en un partit en què Marc Gasol ha anotat 23 punts, a més de capturar 5 rebots, repartir 5 assistències i col·locar 4 taps. El jugador català ja sembla completament restablert de la lesió en un peu que li va fer perdre's 5 partits en les últimes setmanes. Amb tot, la seva participació no ha pogut evitar la derrota dels seus a mans dels Oklahoma City Thunder (100-103), amb gran protagonisme de Russell Westbrook.

Westbrook, a un rebot del rècord

Tots els focus estaven posats en ell des que 24 hores abans havia igualat la marca de 41 triples dobles en una mateixa temporada. Al FedEx Forum no l'ha pogut superar: ha anotat 45 punts i ha repartit 10 assistències, però s'ha quedat amb 9 rebots. El final de partit ha estat tan ajustat que no ha pogut dedicar-se a millorar selectivament les seves estadístiques. Això sí, ha anotat els cinc últims punts del seu equip amb un triple i dos tirs lliures, i ha robat una pilota decisiva per al desenllaç del partit.    

Seguint a la Conferència Oest, els Golden State Warriors s'han assegurat el primer lloc a la fase regular després de guanyar els Phoenix Suns (111-120) i obtenir així el tretzè triomf consecutiu. Tot el contrari que la franquícia d'Arizona, que encadena el mateix nombre de derrotes i ocupa l'últim lloc. Stephen Curry també ha demostrat que arriba als play-offs en estat de gràcia, amb 42 punts i 11 assistències.  

Cop del Cavaliers

I a la Conferència Est, un partit amb càrrega psicològica de cara als play-offs, en què Boston Celtics i Cleveland Cavaliers es disputaven el lideratge i els Cavs han donat un cop sobre la taula (91-114), amb LeBron James com a gran estrella: 36 punts i 10 rebots del 4 vegades MVP de l'NBA..    

 

Resultats de la jornada:

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers,  91 - 114

Los Angeles  Clippers - Dallas Mavericks, 112 - 101

San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers, 95 - 102

Detroit Pistons - Toronto Raptors, 102 - 105

Phoenix Suns - Golden State Warriors, 111 - 120

Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder, 100 - 103

Houston Rockets - Denver Nuggets, 110 - 104

Charlotte Hornets - Miami Heat, 99 - 112

Anar al contingut