'La frontera invsible', de Kilian Jornet, va ser el llibre més venut l'any passat en la categoria de no ficció en català (Reuters)
Esports

Els millors llibres de futbol per regalar per Sant Jordi

Aquest Sant Jordi podrem gaudir d'una bona oferta de llibres que tracten temes molt diversos però tots relacionats amb l'esport

Actualitzat

Títol:  Una Maravillosa Minoria

Autor: Carlos Mira

Esport: Futbol

Editorial: La Grada ediciones

Nº pàgines: 159

Resum:  Aquesta obra que va molt enfocada a l'afició perica -els protagonistes de les fotografies són seguidors espanyolistes- que "la inspiració era poder reflectir el sentiment de les persones que van a l'estadi i a tots els actes socials, i que puguin tenir un record del qual gaudir al llarg dels anys". 

_____________

Títol: Relats Solidaris de l'Esport amb Javier Mascherano

Autor:  Diversos autors

Esport: Futbol

Editorial: -

Nº pàgines:  -

Resum: Aquest llibre és una iniciativa solidària i sense ànim de lucre d'un grup de periodistes per a recaptar recursos econòmics per a causes benèfiques. Aquest any els diners recaptats amb la venda del llibre solidari aniran destinats a la Associació Catalana del Síndrome de Rett.

----------------

Títol:  El Barça segrestat

Autor: Jordi Finestres i Xavier Garcia Luque

Esport: Futbol, Història

Editorial: Ara LLibres

Nº pàgines: 159

Resum: Rancúnia, odi, voluntat de venjança i menyspreu. Manipulacions, falsedats, xantatges i personatges sinistres. Des del final de la Guerra Civil i durant més de set anys, fins a l'arribada d'Agustí Montal. Aquesta obra és la culminació d'un projecte titànic, però necessari: la rigorosa investigació del tenebrós període durant el qual el FC Barcelona va estar intervingut per autoritats franquistes i sotmès al jou de la més ferotge de les repressions

_____________

 

Títol: De la plaça nova a Segona B. CE Premià 1915-2015

Autor:  Joan Ferran

Esport: Futbol

Editorial: Rius i Solé

Nº pàgines:  400 pàgines

Resum: Es tracta d'un llibre únic que recull la història del Club Esportiu Premià en aquest any del centenari. Una obra que ha significat 4 anys de feina per al periodista premianenc Joan Ferran i que reviu de forma minuciosa tots els moments del club C.E. Premià.

____________

Títol: 7000 metres quadrats de gespa

Autor: Víctor Panicello

Esport: Futbol

Editorial: Ed. Estrella Polar

Nº pàgines: -

Resum: Competir, esforçar-se, entrenar-se, aquestes són algunes de les paraules que formen el vocabulari dels protagonistes d'aquesta novel·la, que viuen per al futbol i lluiten des de ben petits per aconseguir un somni: arribar a ser jugadors professionals.

_____________

Títol: "Herr Pep"

Autor: Martí Perarnau

Esport: Futbol

Editorial: Roca editorial

Nº pàgines: 430

Resum: Una crònica íntima de Guardiola al Bayern de Munic: els èxits, els problemes i les claus del nou equip de Pep. Martí Perarnau ha tingut accés al vestidor, l'entrenador i als jugadors, des del fitxatge de Guardiola i fins al final de la temporada oficial, i ens ofereix un relat minuciós de la vocació de treball de Pep Guardiola, la seva obsessió pels detalls i la seva tossuderia en la recerca de l'excel·lència.

_____________

Títol: El mètode Luis Enrique (amb pròleg de Martí Perarnau)

Autor: Luís Lainz

Esport: Futbol

Editorial: Roca editorial

Nº pàgines: 216

Resum: Amb El mètode Luis Enrique, Lluís Lainz explica els orígens de Lucho; els seus primers passos com a jugador d'elit a l'Sporting de Gijón, el seu pat pel Reial Madrid i com va arribar a convertir-se en un dels jugadors de referència al Barça de la dècada dels 90.

_____________

Títol: Una vida massa curta

Autor: Ronald Reng

Esport: Futbol

Editorial: Contra

Nº de pàgines: 440

Resum: El 10 de novembre del 2009, el porter de la selecció alemanya Robert Enke es va suïcidar. Tenia 32 anys. Ronald Reng, amic seu, reconstrueix la vida d'Enke, narrant la tragèdia d'un jove que va lluitar per poder-se fer un lloc a l'elit del futbol mundial però va veure com els seus somnis es van esvair quan la malaltia va aparèixer a la seva vida.

_______________

Títol : We are the catalans

Autors: Jordi Sunyer i Àlex Castells

Editorial: Cossetània

Nº de pàgines: 208 pàgines

Resum: En plena efervescència del model futbolístic del Barça, la Premier League anglesa es reforça any rere any com la competició més atractiva del món. El prestigi de l'escola catalana i la meticulosa organització dels campionats professionals anglesos han creat un cercle virtuós que ha dut desenes de futbolistes, tècnics i directius del país a clubs de la Gran Bretanya, territori tradicionalment poc receptiu a les influències externes. Des de campions d'Europa fins a jornalers de les divisions inferiors, passant per entrenadors reputats, tots detallen les seves vivències a We Are The Catalans. Els periodistes de TV3 Àlex Castells i Jordi Sunyer guien el lector en un recorregut de nord a sud i d'est a oest del Regne Unit per conèixer aquests emigrants de la pilota i descobrir, a través dels seus ulls, com la lliga anglesa ha esdevingut la més prestigiosa del futbol mundial. Al mateix temps, els autors exploren ciutats i paisatges i recuperen noms i històries sorprenents per traçar, a l'estil d'una petita guia de viatge, un retrat social i cultural del país que va codificar el futbol modern.

__________

Títol: Fiebre en las gradas

Autor: Nick Hornby

Esport: Futbol

Editorial: Anagrama

Núm. pàgines: 352

Resum: Aquest és el relat autobiogràfic de la tumultuosa relació de l'autor amb el futbol i amb el seu equip, l'Arsenal londinenc. Amb un entusiasme contagiós i la seva característica ironia, Hornby ens explica el que passa quan un deixa que el futbol doni contingut a uns quants buits que haurien d'haver estat ocupats per altres qüestions.

 

Anar al contingut