El Mercedes de Valtteri Bottas ha estat el Fórmula 1 més ràpid en els primers lliures del GP de la Gran Bretanya (Reuters)
Fórmula 1

Els Mercedes dominen la primera sessió dels entrenaments lliures del GP de Fórmula 1 de la Gran Bretanya

Valtteri Bottas i Lewis Hamilton han fet els millors temps en la primera presa de contacte amb el traçat britànic

Actualitzat

Primera sessió d'entrenaments del GP de la Gran Bretanya de Fórmula 1 enrarida i és que l'habitual ambient festiu que es viu en el Circuit de Silverstone ha quedat afectat per la notícia de fa pocs dies que confirmava que el traçat que ha acollit la cursa els últims trenta anys deixarà de fer-ho a partir del 2019. Tot i així, el so dels motors dels monoplaces, de mica en mica, han anat escalfant l'ambient fred que es respirava entre els aficionats que es concentraven a la graderia.

Els Mercedes han dominat amb mà de ferro durant tota la sessió. Valteri Bottas ha marcat el millor temps (1:29.106) i Lewis Hamilton li ha trepitjat els talons (1:29.184). Els Red Bull també s'han mostrat molt forts i tant Max Verstappen com Daniel Ricciardo han relegat els Ferrari a la cinquena i la sisena posició. Males notícies, doncs, per a Sebastien Vettel que veu com la possibilitat d'eixamplar distàncies en el liderat del Mundial es complica de valent. A més, els serveis meteorològics no descarten la possibilitat de pluja durant la cursa de diumenge. Justament, els dos monoplaces de l'escuderia italiana han tingut problemes d'adherència durant tota la sessió.

En canvi, qui podria veure com els núvols negres s'esvaeixen són els McLaren i és que Fernando Alonso i Stoffel Vandoorne han aconseguit acabar entre els deu primers: Vuitè i desè, respectivament. Optimisme moderat, però, entre els de Woking, ja que el pilot asturià s'ha emportat una penalització de cinc posicions a la graella per haver canviat la bateria del seu McLaren per cinquena vegada.

Anar al contingut