NBA

Els Lakers tornen a perdre a la pista dels Mavericks i són el tercer pitjor equip de la Conferència Oest (110-97)

Aquesta matinada, Los Angeles Lakers han tornat a perdre, en aquest cas contra els Dallas Mavericks, per 110 a 97. Pau Gasol ha jugat el seu primer partit, després que ahir mateix es confirmés que no el traspassaran als Cavaliers de Cleveland. El català ha jugat 36 minuts, que ha aprofitat per fer 15 punts, agafar 13 rebots, donar 5 assistències i posar 2 taps.

Actualitzat
Aquesta matinada, Los Angeles Lakers han tornat a perdre, en aquest cas contra els Dallas Mavericks, per 110 a 97. Pau Gasol ha jugat el seu primer partit, després que ahir mateix es confirmés que no el traspassaran als Cavaliers de Cleveland. El català ha jugat 36 minuts, que ha aprofitat per fer 15 punts, agafar 13 rebots, donar 5 assistències i posar 2 taps, però no ha pogut evitar una nova desfeta del seu equip. L'alemany Dirk Nowitzki, amb 27 punts i 7 rebots, ha estat el botxí dels angelins.

Els Lakers, en una temporada en què acusen les baixes de jugadors importants, com ara Kobe Bryant o Steve Nash, entre d'altres, són el tercer pitjor equip de la Conferència Oest.  
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut