Els Lakers es preparen per dos estius moguts (Reuters)
Bàsquet

Els Lakers activen el mercat de l'NBA amb l'objectiu de tornar a ser grans el 2018

La franquícia de Los Angeles està preparant el terreny per tenir un gran marge salarial el 2018 que els permeti fitxar Paul George i fins i tot LeBron James

Albert VilanovaActualitzat

Als Estats Units, mitjançant el prestigiós periodista especialitzat en el mercat NBA, Adrian Wojnarowski, ja es dona per fet un intercanvi de jugadors entre Los Angeles Lakers i Brooklyn Nets. L'acord consisteix a enviar D'Angelo Russell i Timofey Mozgov a Brooklyn, a canvi de Brook Lopez i l'elecció número 27 del draft d'aquest 2017.

Aquest traspàs, doncs, s'entén com una estratègia de futur dels Lakers. Amb la baixa de Mozgov, s'estalviaran 48 milions de dòlars en salaris, mentre Lopez, que també en guanya 22 per temporada, acabarà contracte l'estiu vinent i quedarà alliberat. Per la seva banda, enviar Russell als Nets va lligat a l'elecció del número 2 del draft. Tot sembla indicar que aquesta plaça l'ocuparà Lonzo Ball.

Paul George, el gran objectiu

Així doncs, la franquícia de Los Angeles tindrà un gran marge salarial el 2018, any pel qual ja està intentant negociar la contractació de Paul George, estrella dels Indiana Pacers. L'aler acaba contracte al final de la propera temporada, i sembla que vestirà la samarreta daurada i porpra. El que no està tan clar és on jugarà George la pròxima temporada. Sembla complicat que el seu fitxatge als Lakers s'acceleri, ja que la franquícia no té eines per negociar i sap que el 2018 serà agent lliure. En canvi, altres equips com Cavaliers, Celtics i Rockets podrien fer un esforç per fitxar-lo per aquesta temporada i, a partir d'aquí, intentar-lo convèncer l'estiu que ve perquè hi continuï.

En la construcció d'uns nous Lakers que puguin tornar a lluitar per tot, un altre nom és el de LeBron James. L'aler dels Cavaliers no està content després de fer-se públic que David Griffin, mànager general de l'equip de Cleveland, no seguirà. A més, King James ja va aconseguir guanyar el títol d'NBA amb els Cavs i per això els Lakers l'intentaran convèncer.

Un altre traspàs que es farà efectiu de forma imminent és el de Dwight Howard i l'elecció 31 del draft als Charlotte Hornets. A canvi, Atlanta Hawks rebrà Miles Plumlee, Marco Belinelli i l'elecció 41.

 

Anar al contingut